Keukenkikker » Home

Baby 2014

Ook lekker!

Spierballenpap

Geschikt vanaf 9 maanden.

Ingrediënten

  • 20 gram havervlokken (of drie eetlepels kant en klare havervlokkenpap voor baby’s)
  • 200 ml water (of melk)
  • halve appel
  • halve peer
  • paar bosbessen
  • twee theelepels witte amandelpasta
  • eetlepel diksap

Bereiding

Laat de havervlokken een kwartiertje weken in het water (dat maakt ze lichter verteerbaar). Breng ze in het (week)water al roerende aan de kook op een niet al te hoog vuur. Haal het van het vuur af en laat het ongeveer 10 minuten nawellen. Roer de amandelpasta erdoor en rasp de appel en peer, ontdaan van schil, pitjes en klokhuis, door de pap. Prak of pureer de bosbessen en voeg dit toe.

Tip


Om het extra lekker te maken kun je een eetlepel diksap erdoor mengen.

Porties


Bron


Monique


Plaats bericht

Voeg jouw reactie toe. Klik eerst op voorbeeld en daarna op verzenden.